Få en yrkesgrad og generell studiekompetanse i Sverige!

På Utsikten - Scandinavian School, kun tre kilometer fra den norske grensen, kan du bo og studere til EVENTYRSGUIDE eller EVENT & KONFERANSEVERT

EVENTYRSTURISME

I løpet av dine tre år på eventyrsturisme, vil du oppleve surfing i Hoddevik, paddling i både kanadiere og kajakker, vandring på både lokale og eksotiske steder, dykke i Bohusläns skjærgård, ski i Sverige, Norge og Alpene, klatring på dramatiske granittklipper, isråk og mye mer.

Vi fokuserer på aktivitetslederskap, sikkerhet og naturguiding. Etter tre år ved Utsiktens videregående yrkesutdanning, vil du kunne jobbe som skandinavisk eventyrsguide.

EVENT & KONFERANSEVERT

Hotell- och turismprogrammet med fokus på event og konferanser er en (profesjonelt) linje der du etter endt utdanning får kunnskap som kreves for å jobbe på hotell med konferanse samt med event.
Utdannelsen gir deg muligheten til å utvikle kunnskap om å jobbe med service innen reiseliv samt i markedsføring og salg, kommunikasjon og entreprenørskap.
Etter tre år ved Utsiktens videregående yrkesutdanning, vil du kunne jobbe med kurs- og konferanse på hotell samt på eventbyrå med ulike arrangement. Vi fokuserer på forskjellige former for events, møter og konferanser. Du vil få inngående kunnskap om resepsjon og konferanse. Du vil også få grunnleggende kunnskaper innen reiseliv, aktiviteter og opplevelser, markedsføring, UF (Ungdomsbedrift), vertskap og service. Utdannelsen inkluderer 15 ukers praksis (læring på arbeidsplassen) fordelt på de tre årene.

Utsikten har funnets siden 1996 og er en videregående skole med campus. Skolen ligger i Dals-Ed, kun 3 mil fra den norske grensen og 5 mil fra Halden. Toget mellom Oslo og Gøteborg stopper i Dals-Ed, så det er lett å komme seg hjem i helgene. Skolen har to skandinaviske utdannelser med elever fra Sverige, Norge og Danmark.

OM SKOLEN

Utsikten er en liten skole der alle kjenner alle og du bor på skoleområdet like ved kantinen, treningsstudioet og skolens egen kino. Selvfølgelig leser vi også teoretiske fag som matematikk, engelsk, samfunnskunnskap, historie osv. Du kan også velge till valgfag som etter fullført utdanning som gir deg generell studiekompetanse og muligheten til å studere videre ved universiteter i hele Skandinavia.

Du er velkommen til hospitering når det passer deg.

Hospitering

Du er velkommen til å besøke oss i løpet av en skoledag og sove over natten på internatet vårt
Kontakt skolens rådgivere for mer informasjon om å hospitere hos oss
Marita Jocobsson - rådgivere
+46 543 19565

marita.jacobsson@utb.dalsed.se


Søk oss

Klikk HER for mer informasjon
 

Danske studerende fortæller

Norske studenter forteller